خانه مهاجرت به کانادا ایالت های کانادا ایالت های کانادا: برنامه های مهاجرت به منطقه یوکان

ایالت های کانادا: برنامه های مهاجرت به منطقه یوکان

ایالت های کانادا: برنامه های مهاجرت به منطقه یوکان

مهاجرت به منطقه یوکان کشور کانادا

امروزه روز افراد زیادی قصد مهاجرت را به اروپا و کشورهایی نظیر امریکا و کانادا دارند. ایالت یوکان یکی از ایالت های زیبا در کشور کانادا که در این مقاله سعی شده اطلاعاتی در مورد ویزای کار در ایالت یوکان در اختیار شما عزیزان قرا بگیرد. ویزای کار در ایالت یوکان در کشور کانادا را میتوان راهی برای اخذ در کانادا دانست. ویزای کار در ایالت یوکان در کشور کانادا پلی است برای پیشرفت کارگران ماهر ، نیمه ماهر و کار افرینان زیرا که با اخذ ویزای کار در ایالت یوکان در کشور کانادا انها میتوانند اینده ی خود را تامین کنند .

برنامه های اخذ ویزای کار در ایالت یوکان چیست ؟ شرایط ویزای کار در ایالت یوکان چگونه است ؟ چگونه در ایالت یوکان میتوان کار کرد؟ چگونه افرادی واجد شرایط برای کار در ایالت یوکان میشوند ؟

منطقه یوکان

مهاجرت به منطقه یوکان

برنامه مهاجرتی  ایالت یوکان را YNP نام گذاری کرده اند که بر اساس مهارت و تجربه نیرو هایی را که قصد مهاجرت و کار در ایالت یوکان را دارند میسنجد ، در ادامه میتوان گفت، برنامه ی ویژه ای به نام اکسپرس انتری یا ورود به برنامه (YEE) که یک برنامه و روش معرفی نامه ی کاملا  پیشرفته است و باعث افزایش رابطه با دولت فدرال ایالت یوکان میشود ، برای مهاجران تهیه دیده شده است .

کافرمایانی که نمی توانند شهروندان کانادایی و مقیمان دائم کانادا را برای گپ شغلی و موقعیتی که در کار خود دارند پیدا کنند ، نیاز فراوانی به افراد واجد شرایط دارند . به عنوان یک کارگر ماهر ، هم اکنون بهترین فرصت برای مهاجران جهت مهاجرت و ورود به استخر کاندیدایان است.

تنها شهر منطقه یوکان ،پایتخت آن وایت هورس میباشد.

 

برنامه های مهاجرت منطقه یوکان

  • برنامه کارآفرینی یوکان
  • برنامه کارگر ماهر یوکان
  • برنامه کارگر مورد نیاز یوکان

 

برنامه کارآفرینی یوکان

برنامه جذب مهاجر کسب و کار یوکان ( YBNP) مخصوص افرادی است که مهارت های کسب و کار تایید شده ای دارند و می خواهند در یوکان زندگی کنند و مالک و اداره کننده یک کسب و کار باشند و مشارکت قابل توجهی در زمینه تجارت این شهر داشته باشند.

کار افرینانی که قصد اخذ ویزای کار ایالت یوکان را دارند باید ابتدای امر طرح کسب و کار (BUSINESS PLAN) خود را ارائه دهد ، همچنین باید زبان انگلیسی یا فرانسه بداند.

از دیگز شرایط برای اخذ ویزای کار ایالت یوکان برای کارافرینان :

  • دارایی خالص حد اقل ۲۵۰٫۰۰۰ دلار کانادا
  • حداقل ۱۵٫۰۰۰ دلار کانادا در راه اندازی بیزینس و سرمایه گذاری
  • استفاده از تجربه و تحصیلات دیگران

 

فاکتورهای گزینش

متقاضیان به منظور واجد شرایط بودن برای این برنامه، باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • ارزش خالصی 250000 دلار کانادا که شامل 150000 دلار کانادا دارایی نقدی است که به صورت قانونی بدست آمده است
  • تجربه مدیریت کسب و کار یا کارآفرینی مرتبط
  • بدست آوردن حداقل امتیاز 56 در جدولارزیابی
  • در صورتی که متقاضی توسط این برنامه مورد تایید قرار گرفت، متقاضی مورد نظر برای بدست آوردن اقامت دائم باید کارهای زیر را انجام دهد:
  • انجام یک معامله تجاری موفق در یکی از صنایع لیست بخش راهبردی. متقاضی باید در کسب و کار حداقل 150000 دلار کانادا سرمایه گذاری کند و میزان مالکیت آن کمتر از یک سوم نباشد یا :
  • سرمایه گذاری حداقل 1000000 دلار کانادا در یکی از صنایع فهرست شده در لیست بخش راهبردی

 

برنامه کارگر مورد نیاز یوکان یا نیرو ی نیمه ماهر و ساده:

برنامه کارگر مورد نیاز یوکان برای کارگران واجد شرایطی است که کارفرمایی در استان یوکان داشته باشند و در یکی از گروههای شغلی C یا D قرار داشته باشند.

در مورد این افراد باید ذکر کرد که نباید در خواست پناهندگی داده باشند ، پیشنهاد یک کار تمام وقت را داشته باشند را از کار فرمایی در ایالت یوکان ، کار پیشنهادی باید در سطح C  و D  در فهرست NOC  باشد که توسط YNP سنجیده میشود .

 

از دیگر شرایط لازم برای کارگران نیمه ماهر :
  • اجازه کار موقت داشته باشد و در شغل مورد نظر ۶ ماه کار کرده باشد یا در سیستم ارزیابی ۴۵ امتیاز کسب کرده باشد .
  • از تجربه کافی برای انجام کار مورد نظر برخوردار باشد .
  • از حمایت مالی و سکونتی در یوکان برخوردار باشد .
  • توانایی انجام مکالمات روزمره به زبان انگلیسی یا فرانسه را داشته باشد .

 

 

برنامه کارگر ماهر یا نیرو های کار متخصص یوکان :

افراد متخصص و ماهر جهت واجد شرایط شدن و اخذ ویزای کار ایالت یوکان ، ابتدا باید یک پیشنهاد کار دائم و تمام وقت از کارفرمایی در ایالت یوکان داشته باشند .سپس سطح مهارت شغل پیشنهادی از طرف کارفرما ، توسط YNP سنجیده میشود .

مشاغل پیشنهادی و به طور کلی مشاغل کارگران متخصص و ماهر باید در فهرست NOC از نوع ۰ یا یکی از سطوح  A و B باشد .در اکثر مشاغل باید گواهینامه یا مدرک مورد نیاز برای انجام ان کار را اخذ نمایند. که این امر برای افراد پناهجو که قصد کار در یوکان را دارند صدق نمیکند زیرا از توانایی پناهجویان خارج است .

شرکت آریان کانادا فعال در زمینه ی مهاجرت ، شما را راهنمایی میکند تا بهترین راه را برای مهاجرت به کانادا برگزینید.

 

مدارک مورد نیاز برای کار در ایالت یوکان :

نیروهای متخصص به دو دسته تقسیم میشوند: متخصصان نوع ۰  و A  و همچنین متخصصان نوع B :

متخصصان نوع ۰ و A : این افراد باید دارای  IELTS 6 برای زبان انگلیسی و یا  TEF 3  برای زبان فرانسه باشند .

متخصصان نوع B : این افراد باید دارای  IELTS 5  برای زبان انگلیسی و یا  TEF 3  برای زبان فرانسه باشند .

حد اقل امتیاز مورد نیاز برای متقاضیان رسیدن به نمره ۶۵ در سیستم ارزیاب است ( به طور مثال اخذ حداقل ۱۰ امتیاز برای توانایی زبان ).

از نکات قابل ذکر این است که کار افرین باید حداقل ۳ سال تجربه کار افرینی و یا مدیریت کسب و کار را دارا باشد و حداقل ۵ سال تجربه مربوط به سرمایه گذاری را نیز دارا باشد .

 

فرایند

مرحله 1:ارسال درخواست کامل به برنامه مهاجرتی کسب و کار یوکان

مرحله 2:مصاحبه در یوکان. به متقاضیانی که در مصاحبه موفق شوند نامه ای برای یک ویزای کار فدرال موقتی دو ساله اعطا می شود

مرحله 3:درخواست برای مجوز کار در اداره ویزای کشور مبدا درخواست کننده

مرحله 4:توسعه کسب و کار. وقتی متقاضی وارد یوکان می شود، دو سال فرصت دارد تا یک کسب و کار را بر مبنای برنامه کسب و کار ارائه شده توسعه دهد.

مرحله 5:صدور گواهی اخذ مهاجرت با پیشرفت قابل توجه در توسعه کسب و کار در پایان یا حتی قبل از دو سال مورد نظر

مرحله 6:ارسال یک درخواست مجزا برای دولت کانادا جهت اخذ ویزای اقامت دائم

مرحله 7:بررسی های پزشکی و امنیتی و صدور ویزای اقامت دائمی

 

هزینه ها

هزینه دولتی یوکان: رایگان

هزینه دولتی فدرال: 550 دلار کانادا برای هر فرد 19 ساله به بالا ، 550 دلار کانادا برای هر فرزند

هزینه حق اقامت دائم: 490 دلار کانادا برای متقاضی اصلی، 490 دلار کانادا برای همسر

 

در نهایت میتوان ذکر کرد که ویزای کار در ایالت یوکان در کشور کانادا از بهترین طرق برای اقامت در یوکان است زیرا  همانطور که ذکر شد اقتصاد و صنعت ایالت یوکان روی معادن ، صنایع تولیدی و گردشگری میچرخد که این امر خود میتواند فرصت های شغلی فراوانی را ایجاد کند .

برای درخواست انواع ویزای کانادا و اطلاعات تکمیلی فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا را پر کرده تا تیم مشاورین شرکت آریان کانادا بعد از بررسی شرایط با شما تماس بگیرند.

جهت دریافت تایم مشاوره تلفنی و حضوری از تیم مشاورین، با نمایندگی شرکت آریان کانادا در ایران و کانادا تماس بگیرید.

شماره دفتر تورنتو:۰۰۱۴۳۷۹۲۸۶۸۹۹

شماره دفتر رشت:۰۱۳۳۳۲۲۷۷۰۴

شماره تماس:۰۹۱۱۴۳۴۸۰۹۲